Meer resultaten voor zanger zoeken

zanger zoeken

Zanger Muzikant Gezocht mSpotter Muzikant Gezocht mSpotter.
van Van Reepingen Kris 216 Hit s. Mashup/Medley band zoekt extra zanger Gezocht / Zanger. Door de enorme verscheidenheid van onze nummers zoeken we een mannelijke stem die naast onze zangeres zijn evenredige inbreng kan geven aan onze rock/pop/dance mashupmedley.
Muziek maken en Bandleden Marktplaats.nl.
Toetsenist en Zanger gezocht en een drummer. Beste mede muziekanten, allereerst muziek maken met z'n' allen moet een plezierig iets zijn. Wij cover band bestaande uit een bassist slag, gitarist en solo gitarist zoeken een toetsennist zanger, en misschien een drummer.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Toppers zoeken vijfde zanger in talentenjacht Entertainment Telegraaf.nl.
Nieuws / Entertainment. Toppers zoeken vijfde zanger in talentenjacht. 2017 in ENTERTAINMENT. Kopieer naar clipboard. Gerard Joling, Jan Smit, René Froger en Jeroen van der Boom v.l.n.r. gaan op zoek naar een nieuwe Topper voor één keer. De Toppers gaan in een talentenjacht op SBS6 op zoek naar een vijfde zanger voor hun meezingfeest in de Johan Cruijff ArenA.

The administrator has been informed about this incident. It has been determined that your computer/your IP address 62.213.242.28 has generated too many requests. We think that you are a crawler or a search bot. We urgly recommend to stop such requests.
Bandledengezocht.nl Home.
Muzikanten voor Muzikanten. Het gratis platform of muzikantenbank biedt muzikanten de gelegenheid om laagdrempelig, snel en een advertentie te plaatsen of hierop te reageren. Bandledengezocht.nl is een initiatief van muziekliefhebbers, allemaal vrijwilligers! Het platform groeit snel. Mede door samenwerking met gerelateerde Facebookgroepen.
Zoeken zanger Omroep Brabant.
Gepubliceerd op donderdag 10 januari 2013 1024.: Minuut stilte overleden zanger Peter Smulders tijdens Willem II-Ajax komt niet over De minuut stilte die voor de overleden Tilburgse zanger is gehouden, kwam niet goed over in het Willem II-stadion in Tilburg.
Zanger / Zangeres gezocht Dé Muzikantenbank.
Zangeres gevraagd voor coverband regio rijnmond 010 Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam Zuid-Holland Wij zoeken een hele goede zangeres / frontvrouw met een soulful strot en met veel ervaring voor een coverband.Wij spelen een allround repertoire met het accent op disco dance classics soul en popfunkrock ballads.Misschien speel je ook nog een bijinstrument.Wij zijn in bezit van een eigen meer.
Zanger gezocht Muzikantenbank.NET.
Categorie: Zanger Gezocht Den Haag Zuid-Holland. Geplaatst door tvdl op 13-07-2018, 8 keer bekeken. Wij zoeken uitbreiding van onze close harmony groep. We zijn nu met z'n' zevenen bas/piano, twee tenoren, twee alten, twee sopranen; 30-40, en 60-ers, en zoeken nog een bas: Heb je een bas-stem en ben je een beetje geoefend?

Contacteer ons

apres ski zanger
beste zanger van nederland
zanger gezocht nederlandstalig
zanger frank
zanger zoeken
belgie zanger
engelse zanger
surinaamse zanger
franse zanger julien clerc
metal zanger gezocht
zanger red hot chili peppers