Zoeken naar zanger zoekt band

zanger zoekt band

Bandledengezocht.nl Home.
Muzikanten voor Muzikanten. Het gratis platform of muzikantenbank biedt muzikanten de gelegenheid om laagdrempelig, snel en een advertentie te plaatsen of hierop te reageren. Bandledengezocht.nl is een initiatief van muziekliefhebbers, allemaal vrijwilligers! Het platform groeit snel. Mede door samenwerking met gerelateerde Facebookgroepen.
Zanger gezocht Muzikantenbank.NET.
Wij zijn ervaren muzikanten die niet alles plat willen repeteren doen we dus ook niet zo vaak, maar vooral gewoon live willen. Coverband uit Helmond zoekt een zanger. Categorie: Zanger Gezocht Helmond Noord-Brabant. Geplaatst door verhj12 op 26-08-2018, 10 keer bekeken. Onze band bestaat uit een combo van drums, percussie, bas, gitaar en toetsen.
Zanger Muzikant Gezocht mSpotter Muzikant Gezocht mSpotter.
van Peersman Rudolf 316 Hit s. Zanger zoekt Band Aangeboden / Zanger. Zanger / Componist Lage rauwe stem met ervaring zoekt een leuke Band met nog ambitie om samen leuke stevige muziek maar ook Ballad's' / Pop songs te spelen.
Muzikanten gezocht Plaats uw zoekertje bij Music Electronics, Lokeren.
0498 81 11 15. zanger zoekt band 29/08/2018 2032.: Zanger 61 jaar met heel wat ervaring zoekt band die graag Elvis spelen en of andere muziek uit de 60 70 jaren. Ik beschik al over een ritme gitarist en drummer alsook repetitielokaal.
Contactplaats.nl Muzikanten en Bandleden."
Gezocht: Limburgse Zangeres. Band zoekt zanger of zangeres. Zangers en zangeresssen gezocht voor Homecomingnl. Niet van toepassing. Gezocht: iemand die Logic Pro 8 kent voor afmixen track. gezocht bes-bassist en klarinettisten. Spelen in band. Gezocht: trompettist voor nieuwe seventies band.
Muziekcentrum Tjarda Alkmaar tjarda muzikantenbank tjarda muzikantenbank.
Wil jij ook verder komen met je muziek en zoek jij ook een band ik zou zeggen stuur een mail dan kunnen we rocken! REAGEER Datum plaatsing advertentie: 14-03-2014. Bluesband zoekt zanger en toetsenist. Bluesband in oprichting zoekt Zanger en Toetsenist liefst met Hammond.
zanger dj en zanger bruiloft zanger gitarist zoekt band.
Gitarist is op zoek naar een band of een zanger esom duo te beginnen ik schrijf zelf ook nummers omgeving alkmaar weet je iets mail mij. Band zoekt zanger. / zanger gitarist. Wij zoeken voor onze formatie een zanger, / zanger gitarist.
Zanger Zangeres zoekt Band NEDERLANDS CENTRAAL MUZIKANTENREGISTER.
De Meern Zanger/Zangeres zoekt Band Jazz Pop Soul. in 0 band 22.07.2018 Zanger zoekt band Pro jazz/soul/pop zangeres light percussie kazoo met vele jaren ervaring wil enthousiaste en ervaren muzikanten om mee te werken en te genieten van goede muziek.:
Muziekhuis Lyana De specialist voor muziekinstrumenten in Limburg Muzikantenbank.
COMBINED FORCES ZOEKT ZANGER. Hou jij van lekkere dikke baslijnen en funky gitaarstukken en dikke riffs dan is Combined Forces de band voor jou! Wij zijn een vriendengroep die de laatste paar maanden begonnen is met eigen nummers schrijven. We zijn opzoek naar een zanger om de band compleet te maken.
Zangeres zoekt band Folkforum.
Zangeres zoekt band. Geschreven: 29 mei 2008. Antonia Holthuizen zou graag in een folkband zingen. Ze mailt ons.: Welke nederlands en of vlaamstalige folkgroep of band omgeving Tilburg is op zoek naar een zangeres met een heldere alt stem en een sterke performance? Antonia komt uit de jazz/pop en maakt haar eigen liedjes in Nederlands en dialect, houdt van Vlaams. k Zag pas in Paradox Tilburg We'nun' Henk. Ze vierden hun 12 jarig bestaan. Waande me in de Middeleeuwen. Maar zij hebben al een zanger.

Contacteer ons

zanger zoekt band
zanger gitarist gezocht
allround zanger
franse zanger nathalie
gezocht zanger
cover zanger
friese zanger
zanger op je verjaardag
blinde zanger