Meer resultaten voor allround zanger

allround zanger

Zanger boeken en All-round DJ, voor het leukste feestje ooit! Mijn titel.
Bel voor boekingen 035 523 0 820. Bruiloft zanger en DJ. Optreden voor speciale mensen. Welkom op de website van Patrick Willemse De leukste zanger voor elk feest All-Round Zanger en DJ Professioneel, afspraak is afspraak! Zanger Patrick Willemse zingt al meer dan 25 jaar.
Roel Thomas Allround zanger gitarist DJ Troubadour Welkom op de website van Roel Thomas Roel Thomas Allround zanger gitarist DJ Troubadour.
Voor een Abraham en Sarah feest zochten we een zanger die een breed repertoire had. Na wat speuren op internet, kwamen we uit op de site van Roel. Tijdens ons telefonisch gesprek hadden we gelijk er een goed gevoel over.
Solo artiesten boeken, zanger en duo's' boeken.
Zanger John Brouwer 425., John is een allround zanger die weet hoe je een feestje bouwt. Voor alle soorten feesten en partijen is hij de juiste gangmaker en ook zeker is hij een succesvolle zanger en gangmaker in de horeca Meer informatie.
Feestzanger boeken? Deze allround zanger-gitarist is te huren voor uw feest.
Gitaar zang duo boeken voor uw feest, bruiloft en evenement Evenses. feest zanger boeken. twee zangers boeken. Duo zangers optreden www.Evenses.com. zanger-gitarist boeken diner.png. zanger gitarist huren bruiloft.JPG. zanger-gitarit boeken verjaardag.JPG. zanger gitarist huren feest.png. Feestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist.
takeonetwo.nl.
Dan verwijs ik u naar de kolom aan de linkerzijde. Mocht u toch nog vragen hebben, bel of mail mij gerust. Dan zal ik contact met u opnemen. Tegenwoordig ben ik als Allround Zanger Ren tevens actief op Facebook; Zie: https//www.facebook.com/ZANGTER.:
Allround zanger Serge Welkom bij AnnieMatie Entertainment Evenementen.
Entertainment voor Pasen. U bevind zich hier: Home / Zangers / Allround zanger Serge. Allround zanger Serge. Serge is een zanger, muzikant, maar bovenal een entertainer die stemmingen uitstekend aanvoelt en daarop in weet te spelen. Biografie Allround zanger Serge.
Live muziek met allround zanger Singer in Suit.
Zanger huren voor verjaardag. Zanger en DJ in 1. Nieuws / Facebook. Home Live muziek. Live muziek boeken? Singer in Suit brengt live muziek als allround zanger. Hij zingt in verschillende muziekstijlen en brengt ook muziek van alle tijden. Pop, soul, 70s, 80s of 90s?
René Bes allround zanger, entertainer en gitarist one man band.
Ik ben allround zanger, entertainer en gitarist en verzorg optredens op bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten, tuinfeesten, terrassen, braderieën, campings, senioren middagen etc. Tijdens mijn solo optredens breng ik als one man band allround muziek met een zeer uitgebreid Engels en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen, dus zeg maar voor elk wat wils, waarbij uiteindelijk een gezellige avond of middag mijn insteek is.
Allround zanger voor bruiloft bedrijfsfeest en evenement.
Richard is een zeer ervaren allround zanger. Hij is een echte entertainer die tijdens elk optreden op professionele wijze zijn publiek weet te vermaken. Het maakt niet uit of het nu om een bruiloft, bedrijfsfeest of optreden in een stamkroeg gaat.

Contacteer ons

zanger zoekt band
zanger gitarist gezocht
allround zanger
franse zanger nathalie
gezocht zanger
cover zanger
friese zanger
zanger op je verjaardag
blinde zanger