Meer resultaten voor zanger met gitaar

zanger met gitaar

Gitarist boeken? Zanger/gitarist Raphael is te huren voor uw bruiloft.,
Raphael" heeft tijdens onze huwelijksceremonie een prachtig optreden verzorgd. Met zijn prachtige stem zong hij ons liedje, Stil in Mij, wat een onvergetelijk moment.Bedankt." Nick en Samira van Berk. Leuke muziek, prachtige stem en goed gitaarspel, wat wil je nog meer.; Gitarist en zanger Raphael is al bijna twee decennia actief als artiest.
Top 10 Beste Gitaristen Alletop10lijstjes.
Als tiener werkte Iommi in een fabriek waar hij bij een ongeluk de toppen van twee vingers verloor. Hoewel gitaar spelen pijnlijk was geworden, ging Iommi uiteindelijk stug door. Met behulp van een soort vingerhoeden ontwikkelde hij een eigen techniek. Zijn voorkeur voor trage riffs en solos zouden de muziek van Black Sabbath een compleet eigen donkere sfeer geven. foto: Weatherman90 / Wikicommons. Iedereen herkent de gitarist van AC/DC aan zijn vaste podiumkostuum van Britse schooljongen. Daarnaast is Angus Young een van de meest invloedrijke gitaristen aller tijden. De basis van zijn stijl is eenvoud en gebaseerd op de blues. Toch zijn veel van de klassieke AC/DC riffs als Back in Black en Highway to Hell meteen herkenbaar als zijn werk. Bovendien heeft hij een zeer karakteristieke nerveuze manier van soleren. De eenvoud van de riffs van Young is van cruciale invloed geweest op metalbands als Metallica. Eddie Van Halen. foto: Carl Lender / Flickr. Edward Lodewijk Van Halen werd in Nijmegen geboren maar op jonge leeftijd zou hij emigreren naar Amerika. Samen met zijn broer Alex en zanger David Lee Roth zou hij de band Van Halen oprichten.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
CategorieAmerikaans: zanger Wikipedia.
Bobby Brown zanger. Chris Brown zanger. Julie Caitlin Brown. Les Brown jr. Larry the Cable Guy. Ann Hampton Callaway. vorige pagina volgende pagina. Zanger naar nationaliteit. WikipediaCommonscat: met lokaal zelfde link als op Wikidata. WikipediaCommonscat: met lokaal zelfde link als sitelink op Wikidata.
CategorieBrits: zanger Wikipedia.
Roger Chapman zanger. Roger Cook musicus. Tony Crane Terry Brandon. Tony Crane The Merseybeats. Lynsey de Paul. Tony Di Bart. The Demolition Man. Ian Stuart Donaldson. Emmy the Great. vorige pagina volgende pagina. Zanger naar nationaliteit. WikipediaCommonscat: met lokaal zelfde link als op Wikidata.
Feestzanger boeken? Deze allround zanger-gitarist is te huren voor uw.
Deze feestzanger begeleidt zich op gitaar, maar is ook inzetbaar als pianist of drummer. Meestal verzorgt hij een optreden als zanger, gitarist en percussionist tegelijkertijd. Zo heeft u een complete sound met een compacte opstelling en hierdoor kan de zanger u voorzien van een gevarieerd programma.
Zanger gitarist Freddie akoestisch.
Zanger gitarist Freddie akoestisch. Zanger gitarist boeken. Freddie is een zanger / gitarist maar dan wel een klasse apart. Niet alleen heeft hij veel podium ervaring maar is het ook een vakman en muzikant in hart en nieren. Zoals u hem hoort op de demo zo klinkt het ook bij u thuis in het cafe, restaurant, receptie, beurs, evenement, verjaardagfeest, kroeg, tuinfeestje, of gezellig bij het kampvuur etc. Zeg maar gerust overal waar akoestische kwaliteit / muziek is gewenst. Zijn repertoire is breed van de 60s tot nu! Met Freddie boek je tevens een spontaan en zeer professioneel persoon die weet hoe het werkt.

Contacteer ons

zanger feesten en partijen
zanger feestje
zanger gitarist
twentse zanger
nederlandstalige zanger boeken
zanger met gitaar
brabantse zanger van het levenslied
zanger rotterdam
zanger boeken prijzen