Meer resultaten voor zanger met gitaar

zanger met gitaar

Allround solo zanger en gitarist Remon Live.
Gerrit Christiaens Entertainment Zanger-gitarist voor een geslaagd feest.
Feesten en partijen. Gerrit Christiaens, ook bekend als de wandelende jukebox, wordt het best omschreven als zanger, gitarist, troubadour en muzikant ineen. Met zijn akoestische gitaar, doorleefde stem en mondharmonica vermaakt Gerrit een breed publiek op diverse gelegenheden en locaties.
Italiaanse zanger Angelo Indaco GigWorld.
Natuurlijk is hij een kei in de muziek uit zijn vaderland, met de paplepel kreeg hij het ingegoten en als een waterval komt het eruit. Italiaanse zanger Angelo Indaco brengt met zijn gitaar en accordeon als troubadour zijn publiek in zuidelijke sferen.
Ierse Zangers Hits Biografie Albums Zanger uit Ierland.
Bob Geldof Albums CDs, LPs en DVDs. Bob Geldof heeft in Nederland maar één hit gehad met The Boomtown Rats, I Dont Like Mondays 1979. Zijn grote bekendheid is vooral gekomen als organisator van de liefdadigheidsconcerten Live Aid 1985 en Live 8 2005. Als solo-artiest heeft hij een aantal platen gemaakt die geen hit opleverde in Nederland en weinig succesvol waren. The Boomtown Rats Hits. I Dont Like Mondays 1979 HP2/WK2. Echte naam: Seán Patrick Michael Sherrard. Geboortedatum: 13 mei 1954. Geboorteplaats: Frankston, Victoria, Australië. Winnaar Songfestival: 2x. Hold Me Now 1987 172 punten. Whats Another Year 1980 143 punten. Johnny Logan Albums CDs en LPs. Johnny Logan Hits. State of Happiness 2006 HP22/WK2. Hold Me Now 1987 HP3/WK10. Whats Another Year 1980 HP3/WK9. Geboortedatum: 7 mei 1945. Geboorteplaats: Newbridge, Kildare, Ierland. Discipline: singer songwriter, gitarist, bodhránspeler. Instrument: gitaar, bodhrán. Christy Moore Albums CDs en LPs. Volledige naam: Daniel John Mark Luke ODonoghue. Geboortedatum: 3 oktober 1979. Discipline: zanger, songwriter.
Zanger / Gitarist Jessine boek je voordelig BUROLIVEMUZIEK.
Hier heeft hij zich met een divers aantal prachtige opdrachten ontwikkeld tot een echte professional. Deze getalenteerde muzikant voelt zich thuis op elk soort evenement; of het nu een kleinschalige, intieme setting is, of een show in de spotlights, Jessine weet altijd precies de snaar te raken. zanger / gitarist.
zanger gitarist en troubadour Jan van Til ook in duo.
troubadour met uitgebreid repertoire Franse chansons popsongs bossa nova's' jazz standards jaren 60 en 70 klassiek gitaar eigen werk. Spring naar inhoud. troubadour zanger-gitarist Jan van Til. troubadour Jan van Til. duo Klooster van Til. repertoirelijst Franse chansons. complete repertoirelijst troubadour. recensies dagbladen en websites. troubadour zanger-gitarist Jan van Til. Reacties zijn gesloten. Op deze site stel ik mij graag voor als troubadour zanger-gitarist. Voor een nog breder plaatje van mijn muziek zie ook www.chantelavie.nl. Met een uitgebreid en gevarieerd repertoire verzorg ik concerten en muziek voor allerlei gelegenheden, zoals bruiloften, recepties, persoonlijke feesten. Hiernaast op deze pagina treft u een introductiedemo aan. Verder op deze site kun je kennis maken met meer coverwerk en de twee duo's' waarin ik speel: allround-duo Klooster Van Til en bossa nova-jazz duo Frenzy. Tenslotte komt mijn eigen werk aan bod, afkomstig van de drie cd's' die ik intussen heb gemaakt. Veel plezier ermee. En tot een optreden ergens in het land! Jan van Til. troubadour zanger gitarist Jan van Til.
Zanger Gitarist Spaanse, Engelse en Nederlandse songs Muzikanten, Artiesten en Dj's' Marktplaats.nl.
Al vele jaren ben ik actief als zanger gitarist, met een mooi, feestelijk en stijlvol repertoire met hits van toen en nu. Ik zing/speel akoestisch zonder geluidsversterking, of unplugged met een kleine geluidsset of groots als tape-act met een grote geluidsset.
CategorieAmerikaans: zanger Wikipedia.
Bobby Brown zanger. Chris Brown zanger. Julie Caitlin Brown. Les Brown jr. Larry the Cable Guy. vorige pagina volgende pagina. Zanger naar nationaliteit. WikipediaCommonscat: met lokaal zelfde link als op Wikidata. WikipediaCommonscat: met lokaal zelfde link als sitelink op Wikidata.
Top 10 Beste Gitaristen Alletop10lijstjes.
Als tiener werkte Iommi in een fabriek waar hij bij een ongeluk de toppen van twee vingers verloor. Hoewel gitaar spelen pijnlijk was geworden, ging Iommi uiteindelijk stug door. Met behulp van een soort vingerhoeden ontwikkelde hij een eigen techniek. Zijn voorkeur voor trage riffs en solos zouden de muziek van Black Sabbath een compleet eigen donkere sfeer geven. foto: Weatherman90 / Wikicommons. Iedereen herkent de gitarist van AC/DC aan zijn vaste podiumkostuum van Britse schooljongen. Daarnaast is Angus Young een van de meest invloedrijke gitaristen aller tijden. De basis van zijn stijl is eenvoud en gebaseerd op de blues. Toch zijn veel van de klassieke AC/DC riffs als Back in Black en Highway to Hell meteen herkenbaar als zijn werk. Bovendien heeft hij een zeer karakteristieke nerveuze manier van soleren. De eenvoud van de riffs van Young is van cruciale invloed geweest op metalbands als Metallica. Eddie Van Halen. foto: Carl Lender / Flickr. Edward Lodewijk Van Halen werd in Nijmegen geboren maar op jonge leeftijd zou hij emigreren naar Amerika. Samen met zijn broer Alex en zanger David Lee Roth zou hij de band Van Halen oprichten.
Zanger Gitarist Huren?
Muziekburo.nl denkt met u mee, de juiste artiest op de juiste plek! Een Zanger gitarist vinden is er dankzij het aanbod via internet niet eenvoudiger op geworden. De acts die u via Muziekburo.nl kunt reserveren zijn in ieder geval zeer de moeite waard getuige de tevreden reacties van onze klanten! Rating 48, 85 Reviews. Acoustic Radio Zanger gitarist akoestisch duo trio. Blue Beat Zanger gitarist gitaar zang viool. Jean Dutilh Zanger gitarist zang en gitaar. Zanger Gitarist Guy Zanger gitarist allround evergreens. Zanger Gitarist Jackbox Zanger gitarist Allround zanger gitarist.

Contacteer ons

zanger feesten en partijen
zanger feestje
zanger gitarist
twentse zanger
nederlandstalige zanger boeken
zanger met gitaar
brabantse zanger van het levenslied
zanger rotterdam
zanger boeken prijzen