Resultaten voor zanger gitarist

zanger gitarist

Gitarist boeken? Zanger/gitarist Raphael is te huren voor uw bruiloft.,
Gitarist en zanger Raphael is al bijna twee decennia actief als artiest. Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende bands en heeft op talloze festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen gespeeld. Raphael speelt in op de gasten die aanwezig zijn op het evenement.
Zanger gitarist Son boeken Unieke garanties bij Swinging.nl.
De prijs van zanger gitarist Son bedraagt 695 euro all-in. Dat is inclusief reiskosten binnen Nederland en inclusief een geluidsset geschikt tot 150 personen. Son speelt een avondvullend programma bestaande uit 4 sets van 45 minuten met tussendoor bijpassende pauzemuziek.
Zanger gitarist Freddie akoestisch.
Videoclip laten maken. nieuwsbrief / acties. Zanger gitarist Freddie akoestisch. Zanger gitarist boeken. Freddie is een zanger / gitarist maar dan wel een klasse apart. Niet alleen heeft hij veel podium ervaring maar is het ook een vakman en muzikant in hart en nieren.
Roel Thomas Allround zanger gitarist DJ Troubadour Feest zanger.
Of lees eens de recensies van klanten die ook een Abraham of Sarah party hebben gehad verzorgd door Roel Thomas. Zanger gitarist voor klein feestje. zanger gitarist voor klein feestje, BBQ, verjaardag, tuinfeest, select gezelschap? Roel Thomas is een ideale match voor zulk soort events.
Betaalbare zanger, gitarist entertainer voor uw feest! Eric Ekkerman.
Door orkestbanden uit mijn eigen studio klink ik echt als een volledige band. Ik stel mij even voor; mijn naam is Eric Ekkerman, de enthousiaste feest zanger, gitarist bij uitstek en ik zou graag van uw feestje een FEEST komen maken!
Zanger-gitarist Jeroen boeken? U kunt hier deze act huren.
Pop duo, Jazz duo. Pop duo, Jazz duo Dit sfeervolle duo speelt naast tijdloze hits, jazz en blues, ook smartlappen en hard rock. 495, Lees meer. Zanger, Gitarist Een professionele gitarist met een breed repertoire, sfeermaker voor ieder gelegenheid 445, Lees meer.
Zanger-gitarist boeken voor uw bruiloft, huwelijk, feest en jubileum.
Zanger / gitarist Ghido heeft een groot repertoire met artiesten als U2, Bruce Springsteen, Coldplay, Snow Patrol en nog veel meer! Op uw bruiloft, verjaardag, receptie, ceremonie, jublieum, congres, beurs of evenement zal hij met zekerheid voor een mooie en muzikale invulling zorgen.

Contacteer ons

zanger feesten en partijen
zanger feestje
zanger gitarist
twentse zanger
nederlandstalige zanger boeken
zanger met gitaar
brabantse zanger van het levenslied
zanger rotterdam
zanger boeken prijzen