Zoeken naar zanger feesten en partijen

zanger feesten en partijen

DJ zanger en zangeres Feesten Shorty and the Blond.
Shorty and the Blond heeft samen met hun DJ al op vele feesten, jubilea, verjaardagen etc. in het land opgetreden. De professionaliteit en kwaliteit die zij uitstralen heeft ervoor gezorgd dat diverse opdrachtgevers de muzikale invulling van hun feest aan hen hebben toevertrouwd. De ervaring die zij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd maakt dat het feest dat u wilt geven een succes wordt. Met een grote setlijst, een professionele maar ook gezellige DJ en jaren aan ervaring is dit écht een geschikte act voor uw feest. De formatie van een DJ, zanger en zangeres maken dat zij uw feest met alle muziekstijlen kunnen bedienen.
Zanger of zangeres? Ook bij ID-DJ Entertainment.
Na jarenlang in de evenementenbranche te hebben gewerkt heeft Ott het roer omgegooid om haar dromen te verwezenlijken; zingen en optreden. Ott treedt veel op tijdens huwelijksceremonies en huwelijksfeesten maar ook op bedrijfsevenementen en particuliere feesten. Van mooie ballads tot aan up-tempomuziek, Ott heeft een breed repertoire. Zo wordt er flink geswingd op liedjes van onder andere Caro Emerald en daarnaast wordt. Roy van Iersel. Roy van Iersel is een Nederlandse zanger.
Small Bands Bands/Artists.
Accordeonist, Gitarist, Violist en Zanger David. Deze multi-instrumentalist hij bespeelt maar liefst 7 instrumenten heeft veel ervaring en is zeer flexibel. Hij werkt al zo'n' 20 jaar als professioneel muzikant en troubadour op feesten en partijen. Accordeonist, Pianist, Violist en Zanger Henk.
Dave Baaij muzikant zanger eenmansorkest pianist entertainer keyboardspeler toetsenist one man band trouwen eenmansband feestje band bandje achtergrondmuziek diner dansant bruiloftsmuziek bands muzika
Al meer dan 20 jaar is Dave als muzikant, zanger, entertainer bezig in de entertainment wereld en weet wat er zoal nodig is om een avond succesvol te laten verlopen. Organisatie en goed overleg met de cliënt waar opgetreden moet worden staat hoog in het vaandel. Zodat het voor beide partijen duidelijk is wat er gaat gebeuren.
Zanger-gitarist boeken voor uw bruiloft, huwelijk, feest en jubileum.
Zanger / gitarist Ghido heeft een groot repertoire met artiesten als U2, Bruce Springsteen, Coldplay, Snow Patrol en nog veel meer! Op uw bruiloft, verjaardag, receptie, ceremonie, jublieum, congres, beurs of evenement zal hij met zekerheid voor een mooie en muzikale invulling zorgen. Ghido heeft ervaring opgedaan op verschillende evenementen zoals bruiloften, op festivals, in kroegen, feesten en partijen in binnen en buitenland.
feestzanger Roel van der Wielen.
Uw artiest voor feesten, partijen, bruiloften en bedrijfsfeesten, zanger voor bruiloft, zanger voor feesten en partijen, Hollands, top, radio, bedrijf, evenementen, show, receptie, live, entertainment, optreden, optredens, zanger voor feestje, artiest voor feest, artiest voor u, Allround zanger voor elk feestje.
Gerrit Christiaens Entertainment Zanger-gitarist voor een geslaagd feest.
Feesten en partijen. Gerrit Christiaens, ook bekend als de wandelende jukebox, wordt het best omschreven als zanger, gitarist, troubadour en muzikant ineen. Met zijn akoestische gitaar, doorleefde stem en mondharmonica vermaakt Gerrit een breed publiek op diverse gelegenheden en locaties.
NICO CONTINI Zanger Toetsenist Keyboardspeler.
Zanger Toetsenist Keyboardspeler, Noord Holland One Man Band levende muziek, Muzikant vor in uw restaurant, voor uw bruiloft, feesten, partijen, reünies, recepties, openingen, straatevenementen, bbq gezellig samenzijn etc. Zanger Toetsenist Keyboardspeler, Flevoland One Man Band levende muziek, Muzikant voor in uw restaurant voor uw bruiloft, feesten, partijen, reünies, recepties, openingen, straatevenementen, bbq gezellig samenzijn etc. Jaren 80 en 90 en 2000.
Betaalbare zanger, gitarist entertainer voor uw feest! Eric Ekkerman.
Ik zou zeggen; tot ziens op uw feest! Dus; live muziek gezocht voor ieder soort feest; bruiloft, tuinfeest, Sarahfeest, Abrahamfeest, Jubileumfeest, Trouwfeest, huwelijksfeest, bedrijfsfeestavond, 50 jaar getrouwd, Zanger voor feest, alle feesten en partijen, fuif of receptie, walking diner, Party, Pleinfeest, buurtfeest, feestavond, straatfeest, verjaardagsfeest, tuinfeest, dansfeest.
Muziek Band Of Dj Bij Deining Feesten Partijen Castricum?
U gaat een feest organiseren bij Deining Feesten Partijen Castricum en wilt een dj, artiest, band of muziekgroep huren? Live muziek met een zanger of zangeres, een mobiel duo of akoestisch trio voor een bruiloft, huwelijk, receptie, verjaardag, trouwfeest, borrel of tuinfeest?

Contacteer ons

zanger feesten en partijen
zanger feestje
zanger gitarist
twentse zanger
nederlandstalige zanger boeken
zanger met gitaar
brabantse zanger van het levenslied
zanger rotterdam
zanger boeken prijzen