Op zoek naar zanger dj?

zanger dj

Zanger Levi avondvullend boeken of inhuren? JB Productions.
De kracht van de show zit hem in het enthousiasme van Levi. Over zanger Levi.: Levi had als kind van een bekende zangeres en een muzikale vader, al heel snel interesse voor muziek. Op 18 jarige leeftijd begon hij met geluid, DJ, en zingen op feesten en partijen.
Singer in Suit zanger en dj in Schijndel Bruiloft muziek Trouwen.nl.
Representatief entertainment voor betaalbare prijzen. Zanger en djin 1! Bij Singer in Suit hoeft u niet te kiezen tussen livemuziek of een dj op uw bruiloft. Hij biedt namelijk het beste van twee werelden als professionele zanger en dj in één!
Ray Miller zanger Wikipedia.
zanger en dj. Ray Miller, artiestennaam van Rainer Müller Berlijn, 10 februari 1941 is een Duits zanger van schlagermuziek en dj. Vanaf 1964 was hij dj in een discotheek in Berlijn en in de loop van de jaren draaide hij in heel Duitsland.
Speurders.nl: Bruiloft Huwelijk Zanger/DJ.
Bruiloft Huwelijk Zanger/DJ. Alles in één: Animator/gastheer, Zanger en DJ. Waarom alles bij elkaar gaan zoeken terwijl u aan één persoon genoeg kan hebben! BOB Entertainment kan voor u de entree-animatie verzorgen, gevolgd door live Easy listening in het begin.
Zanger en DJ in 1 voor uw bruiloft, feest of evenement Singer in Suit.
De dj en zanger kunt u hier dus in één keer boeken. Singer in Suit is erg allround en daardoor breed inzetbaar. Entertainment als zanger en dj is geschikt voor vele gelegenheden, waaronder een bruiloft, bedrijfsfeest, personeelsfeest, trouwfeest, evenement of een verjaardagsfeest.
Feest zanger.
Presentator, zanger, gitarist, entertainer, DJ, sfeermaker, voor oud en jong. Deze zanger heeft zijn ervaring verkregen door avond aan avond op het podium te staan. Voor groot en klein publieken, met jong en oud maakt hij een feestje. Een feest-zanger pur sang.
Zanger Mister Jukebox. Voor alle feesten en partijen de beste keuze!
Maurice Fermont Zanger/Presentator/DJ Zanger / DJ / Presentator.
Nieuwe single: Ik ga leven. Maurice Fermont, een nieuwe naam in de wereld van de Nederlandstalige muziek lanceert alweer zijn tweede single op 21 september 2016. Na de release van zijn eerste single Nacht Na Nacht in het voorjaar van 2016 werd al snel duidelijk Lees meer.
Zangerdj.nl DJ zanger en zangeres voor bruiloft/feest.
Zoekt u nog een gezellige en professionele act voor uw bedrijfsfeest? Wilt u uw jubileum vieren? Dan bent u bij het team van ZangerDJ.nl in goede handen. Het brede repertoire van de zanger en de overvolle muziekkoffer van de DJ.
Fort Hedikhuizen Muziek en entertainment.
UwzangerJoost is absoluut zo'n' zanger. Bovendien is hij ook nog eens breed inzetbaar! Van entree act of minimaal versterkt tot grootse finale act. Prijs indicatie 65000., Wanneer je twijfelt tussen een band of DJ, overweeg dan eens een DJ met live muzikant.

Contacteer ons

zanger feesten en partijen
zanger feestje
zanger gitarist
twentse zanger
nederlandstalige zanger boeken
zanger met gitaar
brabantse zanger van het levenslied
zanger rotterdam
zanger boeken prijzen