Resultaten voor patrick zanger

patrick zanger

Patrick! Wikipedia.
Plaats uw zelfgemaakte foto hier. Steenwijk is een Nederlandse zanger. In 1999 tekende Patrick een contract bij platenmaatschappij Pink Records. Hierdoor kon Patrick meedoen aan de Millennium Tour waar hijn onder andere met Anita Meyer zong. In 2000 bracht hij zijn eerste single uit Waar moet ik heen die geschreven werd door John Ewbank Hierna verschenen de singles Hoog in de wolken en Jij bent een kanjer.
Patrick.
Patrick zanger voor al uw feestelijke gelegenheden. Bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of evenement, voor elke gelegenheid heb ik een passend repertoire. Wat kan ik als zanger, entertainer voor u betekenen. Geen enkele feestelijke gelegenheid is hetzelfde. Iedereen wil zijn of haar feest onvergetelijk en tot iets moois maken.
Zanger boeken en All-round DJ, voor het leukste feestje ooit!
Patrick wordt tegenwoordig als Zanger en DJ vaak geboekt op Bruiloften en partijen, Bedrijfsfeesten, Jubileas, Diner shows, Carnaval, Apres ski feestjes, Grotere podias, In de kroeg, of kleinere privé feestjes, kort gezegd op elke gewenste locatie en voor elk publiek.
Zanger Patrick Info Facebook.
Op dit moment is Patrick werkzaam bij feestcafé Spatjes in Zwolle als zanger/barman. Sinds 2011 treed Zanger Patrick samen met DJ Raymond le Fèvre op in café Shooters het Heineken café in Gran Canaria te Playa del Inglés, waar zij sindsdien ieder jaar optreden.
Zanger Patrick Bouquet. Avondvullende muziek voor ieder feest, bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest.
Door de vele jaren ervaring als zanger, een zeer groot repertoire met een diversiteit aan muziekstijlen, ben ik op elk feest inzetbaar en maak ik elk feest tot een geslaagd feest. Op deze site kunt u mij direct boeken zonder bijkomende bemiddelingskosten en provisies.
Patrick Valentijn Zanger Entertainer.
Muziek" en ritme vinden hun weg tot in de geheimen plaatsen van hun ziel." Music for life. Als" jij niet hier bent." BEKIJK MEER VIDEO'S.' Patrick Valentijn geselecteerd voor het Buma NL Demo Spreekuur 2017. via mijn eigen. Abonneer je nu om mij live te volgen.
Patrick Stump Wikipedia.
Patrick Stump, voluit Patrick Martin Stumph Glenview, 27 april 1984 is een Amerikaans muzikant, zanger, songwriter, muziekproducent en acteur. Hij is vooral bekend als zanger en gitarist van de Amerikaanse poppunkband Fall Out Boy. Stump is de zanger en hoofd gitarist van Fall Out Boy.
Zanger Patrick Willemse Boeken bij Boek Een Zanger.
Inmiddels heeft Patrick ook een vijftal eigen singles opgenomen. Zoals Kus me, lieveling. Bruiloften en partijen, bedrijfsevenementen, Après-ski, diner-shows en andere festiviteiten, ze worden allemaal door Patrick verzorgd, zowel als DJ als zanger. Hij komt altijd met een geluidsman/vrouw en verzorgt ook lichtshows.
patrick-zanger.nl.

Contacteer ons

amsterdamse zanger boeken
zanger janus
jazz zanger nederland
nederlandse zanger engelstalig
zanger voor verjaardagsfeest
zanger biedt zich aan
italiaanse zanger inhuren
zanger worden
patrick zanger
metal zanger zoekt band
zanger zoekt band limburg