Resultaten voor amsterdamse zanger boeken

amsterdamse zanger boeken

Amsterdamse volkszanger Ed Palermo.
Zoals u ziet, voor elk feest, evenement of party is zanger Ed Palermo de beste keus. Van verjaardag of jubileum, receptie diner apreski, zomerfeest tot kerstfeest of bedrijfsfeest, deze Amsterdamsezanger is een aanrader voor een geslaagd evenement. Volkszangerr, entertainer en mokummer Ed Palermo, de man met het donkerbruine stemgeluid en uitgebreide repertoire van Engelstalige golden oldies en jazz songs tot Nederlandstalig, smartlappen, levenslied en natuurlijk Amsterdamselied uit de jordaan. Luister hier naar een korst compulatie van Eds repertoire. volkszanger Ed Palermo. Zijn donkerbruine stemgeluid, brede repertoire, flair en manier van entertainen zijn een garantie voor een succesvol evenement. Voor Amsterdamse hits en evergreens tot en met de Nederlandse hits, meezingers en Amsterdamse toppers.
Amsterdamse liedjes door Jordanees duo Eddie Nancy.
Helemaal wanneer deze Amsterdamse liedjes gezongen worden door Jordanees duo Eddie Nancy. Deze rasechte Amsterdamse zanger en zangeres zijn daadwerkelijk op 3-hoog achter geboren in de Amsterdamse Jordaan. Daar hoorden ze al op jonge leeftijd de Amsterdamse liedjes galmen over de straten.
Zanger Patrick Willemse Boeken bij Boek Een Zanger.
Direct Boeken: 0355230820. Zanger en DJ. Al meer dan 25 jaar verzorgt Patrick Willemse avondvullende gezelligheid met zijn Nederlands en Engelstalige muzieknoten. Ook als DJ heeft Patrick het Amsterdamse nachtleven jarenlang verheugd met onvergetelijke avonden. Net als vele andere artiesten is ook het succes van Patrick begonnen bij de Soundmixshow.
Amsterdamse zanger Peter met een breed repertoire.
Enthousiaste zanger van meezingers, smartlappen en evergreens. Menu Spring naar de inhoud. Kijk en Luister. Contact / Boeken. Peter is een geboren en getogen Amsterdammer. De muzikaliteit zat er al vroeg in, hij liep altijd al te fluiten en te zingen. Peter komt uit een muzikale familie. Hij heeft vele jaren zangervaring opgedaan in coverbands, bedrijfsbands, duos of als solo artiest. Ook heeft hij meegedaan aan diverse talentenjachten. Peter is de vaste huiszanger van Café De Twee Zwaantjes op de Prinsengracht in Amsterdam. Amsterdamse smartlappen, meezingers, evergreens en veel meer.
Een leuke zanger, zangeres en of DJ boeken voor je feest?
Welkom bij Boek een Zanger. Geef jij een surprise party, bedrijfsfeest, of vier jij je verjaardag, misschien ga je trouwen of heb je een leuk Café? Eigenlijk voor elke gelegenheid kun je hier een leuke Nederlandse zanger artiest en / of DJ boeken.
Feest zangers of feest zanger boeken? Har Bar.
De Foute Feestzangers Entertainers. Feestzangers Feest zanger har Bar zijn de feestartiesten voor op uw feest, want feestzangers Har Bar zijn de zangers die uw feest onvergetelijk gaan maken, want zodra Feestzangers Har Bar met hun optreden beginnen, staat binnen luttele seconden de tent al op z'n' kop. Want de gezellige Hollandse feesthits die wij ten gehore brengen, werken voor alle gasten heel aanstekelijk om gelijk in de polonaise mee te doen. Feestzangers Har Bar brengen het Amsterdamse arena Toppers sfeertje naar jou feest. Omdat onze feestact behoorlijk uniek is, zijn wij al jaren de meest geboekte en populaire feest artiesten. U kunt ons boeken voor optredens van 30 minuten tot compleet avondvullend, met feest DJ en professioneel licht en geluid.
Roel Thomas Allround zanger gitarist DJ Troubadour Zanger voor verjaardagsfeest 50 jaar.
Zanger voor verjaardagsfeest 50 jaar. Zanger voor Abraham en Sarah partys. /vc_column_text/vc_column/vc_rowvc_rowvc_columnvc_column_textMet plezier verzorg ik een muzikaal optreden tijdens uw feestelijke gelegenheid. Met zang, gitaar en enthousiasme zorg ik voor een vriendelijke ontspannen sfeer. Een verrassend gevarieerd repertoire gecombineerd met grote muzikaliteit, zorgen er dan ook voor dat Uw feest een succes zal worden.
Nederlandse zanger boeken of inhuren Bekendeartiestboeken.nl.
The Voice Of Holland. Oranje / Voetbal. Nederlandse Zanger Boeken. Bij ons kunt u o.a. terecht voor boekingen van Django Wagner, Wolter Kroes, Frans Duijts, Lil Kleine, Dave Roelvink, René Schuurmans en vele anderen! Selecteer uw categorie.: Artiesten Voor Kids.
Prijzen zangers en artiesten prijslijst / Twilight Entertainment.
Dutch Do Dance. Hits: Leve de Lol. Eddy Wally Imitator / Look a Like. Perfecte imitatie van Eddy Wally. Ook te boeken als presentator. Zanger van Trafassi. Edwin van Hoevelaak. Te boeken als spreker maar ook als zanger. Hits van Toontje Lager.
Goedkope zangers en zangeressen voor uw feest!
U kunt de zanger of zangeres direct boeken. De contactgegevens staan onder in het profiel. Of u nu opzoek bent naar een zanger of zangeres voor een bruiloft, bedrijfsfeest, tuinfeest of geheel iets anders: op goedkope-zangers.nl vindt u snel en makkelijk een betaalbare artiest voor elke gelegenheid!

Contacteer ons

amsterdamse zanger boeken
zanger janus
jazz zanger nederland
nederlandse zanger engelstalig
zanger voor verjaardagsfeest
zanger biedt zich aan
italiaanse zanger inhuren
zanger worden
patrick zanger
metal zanger zoekt band
zanger zoekt band limburg