Meer resultaten voor zanger entertainer

zanger entertainer

Pianist Paul Richard Boeken Zanger, entertainer, toetsenist DJ.
Pianist Paul Richard Boeken Zanger, entertainer, toetsenist DJ. KEYS AND DJ. DJ BOOTH INGEBOUWD IN DE PIANO! Paul speelt en zingt en heeft een herkenbaar repertoire van alle tijden. Van prachtige ballads tot swingende dance classics, van sfeervolle achtergrondmuziek tot een spetterend feest om nooit te vergeten.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Nederlandstalige Artiesten boeken / Twilight Entertainment.
Ali B Iedereen kent Nederlands meeste populaire rapper en rasechte entertainer Ali B wel. Is het niet van zijn muziek, dan wel van zijn televisieoptredens, theatershows of reclamecommercials. Ali Lees meer. Django Wagner Django Wagner, een sympathieke allround zanger uit Nuenen, opgegroeid in een muzikaal zigeuner gezin maakt de doorstart naar het grote publiek!
ZANGER ENTERTAINER MUZIKANT ROTTERDAM HUGO.
Uw feest wordt professioneel verzorgd waarbij jarenlange ervaring onze grootste troef is!" keyboardspeler boeken keyboardspeler zanger entertainer voor uw feest Hugo's' one-man-band bij RTV Rijnmond bij Dave van der Wal. toetsenist / zanger voor betaalbare live-muziek zanger voor uw feest achtergrondmuziek voor een diner of diner-dansant.
Robert Pouwels ZANGER / ENTERTAINER / DJ.
ZANGER / ENTERTAINER / DJ. Robert Pouwels is één van de meest geboekte acts in Nederland en ver daar buiten. Top-entertainment voor elk feest en evenement! In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig evenement voorzien van de juiste feestklanken en grappen en grollen.
Paul Sellers.
Al meer dan18 jaar is Paul Sellers als muzikant, zanger, entertainer bezig in de wereld van feesten, bruiloften en partijen. Gedurende deze periode is deze van oorsprong Limburgse zangerentertainer Paul Sellers een van de meest gevraagde zangers in de Randstad en daarbuiten.
René Bes allround zanger, entertainer en gitarist one man band.
Ik ben allround zanger, entertainer en gitarist en verzorg optredens op bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten, tuinfeesten, terrassen, braderieën, campings, senioren middagen etc. Tijdens mijn solo optredens breng ik als one man band allround muziek met een zeer uitgebreid Engels en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen, dus zeg maar voor elk wat wils, waarbij uiteindelijk een gezellige avond of middag mijn insteek is.
Zanger Zanger Zanger Zanger Entertainer Entertainer Entertainer Entertainer Erik Erik Erik Erik Adams. Adams. Adams. Adams.
Welkom op de website. Erik Adams Carnavals hit" Dit is Carnaval" klik HIER. ERIK ADAMS is een Zanger / Toetsenist / Entertainer uit het land van Maas en Waal die zich goed weet aan te passen aan elke gelegenheid, en heeft altijd de juiste muzikale omlijsting voor ieder feest.
Peter Dons zanger-entertainer.
Door zijn jarenlange ervaring als leadzanger bij de band De Rainbows en de band Moustache op bruiloften en partijen, kun je stellen dat hij menig feestje tot een succes weet te brengen. Een verjaardag, diner-dansant, bedrijfsfeest, 12 40 50 60 jarige bruiloft etc.
Ray Smith zanger, entertainer en presentator.
Ook staan er weer twee duetten op met de Indonesische zangeres Stanny Claase en een duet met zijn oom John Smith. Zelfs de kids van Ray zingen het intro van het nummer Bulan" pakai payung. Pasar" Malam Tour 2008" Met de kerst 2008 verschijnt er tevens een foto-dvd van Ray.

Contacteer ons

zanger aangeboden
zanger amsterdam
zanger en dj
zanger entertainer
zanger den haag
rijkste nederlandse zanger
zanger voor feesten en partijen
zanger voor bruiloft
zanger overleden
goedkope zanger
gitarist zanger gezocht