Zoeken naar zanger en dj

zanger en dj

Dillon Lewis DJ, zanger.
Tegenwoordig is hij voor verschillende projecten actief als percussionist, bandcoach, mc, dj, producer, componist, organisator en docent. Zijn hoogtepunten waren de samenwerkingen met Robert Thicke, Gloria Estafan, Ladies of Soul en met Sheila E. Hieronder nog meer artiesten waarmee Dillon Lewis heeft gewerkt.:
DRIVE IN SHOW MET ZANGER DJ NICK JEFFERSON INHUREN BOEKEN OF BOEKINGEN VOOR UW FEEST.
Dan is deze combinatie absoluut de beste oplossing. U krijgt namelijk de gezellige Drive in Show in combinatie met de zanger Nick, welke maar liefst 3 maal 30 minuten zal optreden. Met deze combinatie hebben wij reeds vele jaren zeer succesvol gewerkt. Het is nét even wat anders dan alleen een drive in show door het live aspect. Deze combinatie kan op vrijwel ieder feest worden ingezet. U heeft dan een 5 uur durend programma met muziek welke geheel is aangepast aan uw wensen. Nick zingt gezellige nummers uit alle perioden in het Engels en Nederlands.De overige uren worden door de DJ gevuld met de vele nummers uit alle perioden en stijlen.
Zanger Party DJ Fred presenteert nieuwe single in Hoogvliet RADIONL Nederlandstalige Radio.
Zanger Party DJ Fred presenteert nieuwe single in Hoogvliet. Zanger Party DJ Fred is jaren terug begonnen met draaien als DJ op feesten en partijen. Door toeval is Fred in 2014 beland in een kleine studio in Vlaardingen om daar met toestemming van Franky Falcon een demo cd op te nemen met het lied Niemand" zal mijn tranen zien" tevens met een videoclip.
Zanger en DJ Patrick Willemse Boekingen en prijs informatie. Mijn titel.
En boek je Patrick als zanger en DJ ineen? dan ben je verzekerd van een complete super gezellige avond waar iedereen zich kostelijk amuseert. Non stop muziek, zanger en DJ, dus geen stiltes of pauzes. Als zanger is Patrick Willemse al vanaf een half uurtje te boeken.
Singer in Suit zanger en dj in Schijndel Bruiloft muziek Trouwen.nl.
Representatief entertainment voor betaalbare prijzen. Zanger en djin 1! Bij Singer in Suit hoeft u niet te kiezen tussen livemuziek of een dj op uw bruiloft. Hij biedt namelijk het beste van twee werelden als professionele zanger en dj in één!
Zanger DJ VVC.
DJ Ronald zorgt voor de muziek en zal ook tussen door een aantal nummers te horen brengen. En natuurlijk helpt hij jullie wanneer de Zing met Andre Hazes ronde begint. Henk Schuchard 16-11-2013. Leuke zanger weet de sfeer er goed in te brengen. Alle arrangementen met Zanger DJ.:
Maurice Fermont Zanger/Presentator/DJ Zanger / DJ / Presentator.
Nacht Na Nacht. Noeits mier nao hoes! Zing met mich met! Nacht Na Nacht. Ik ga leven. Noeits mier nao hoes! mij op Facebook. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Ontvang informatie over de laatste releases en de nieuwste videoclips!
DJ en zanger boeken? Bekijk het aanbod van Evenses.
DJ met zang is erg leuk om te boeken op uw bruiloft of als openingsact, zo heeft u én een DJ én een zangeres die live komen performen op uw feest. DJ en zanger huren voor uw bedrijfsfeest, event of festival.
Zanger entertainer DJ inèèn voor feest, bruiloft! Te koop Tweedehands.nl.
Zanger entertainer DJ inèèn voor feest, bruiloft! 1369 x bekeken sinds 24 juli 2018. 1 van 3. ALLROUND ENTERTAINER WILL, live muziek DJ inèèn voor uw. feest, bruiloft en alle andere evenementen! Videopresentatie website www.willvosters.nl. Will treedt al meer dan 20 jaar op als beroepsmuzikant.
Feest zanger.
Een feest zanger. Een feestzanger voor al uw evenementen en feestjes. Privéfeesten, bedrijfsfeesten, openbare evenementen. Presentator, zanger, gitarist, entertainer, DJ, sfeermaker, voor oud en jong. Deze zanger heeft zijn ervaring verkregen door avond aan avond op het podium te staan.

Contacteer ons

zanger aangeboden
zanger amsterdam
zanger en dj
zanger entertainer
zanger den haag
rijkste nederlandse zanger
zanger voor feesten en partijen
zanger voor bruiloft
zanger overleden
goedkope zanger
gitarist zanger gezocht