Meer resultaten voor zanger jannes

zanger jannes

Jannes albums Muziekweb.
Net als die andere grote zanger van het levenslied, Frans Bauer, groeit Jannes Wolters op in een woonwagenkamp. Jannes vader, die een platenzaak in Emmen runt, stelt voor om een single op te nemen als hij zijn zoon hoort zingen op het feest van Jannes schoonmoeder.
Jannes Huilen Doe Ik Wel Alleen Officiƫle videoclip YouTube.
Published on Dec 9, 2016. Persoonlijke emoties houdt Jannes liever voor zichzelf. In zijn nieuwste single Huilen doe ik wel alleen duikt de geliefde zanger zijn herinneringen in. Hoogtepunten en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van Jannes.
Jubilerende Jannes: Al vinden ze me een boer, dat doet me geen moer NOS.
Jannes in de Gelredome, enkele uren voor de grote jubileumsshow Pauline Broekema NOS. Het concert was al weken geleden uitverkocht. Toch" is het nog best spannend geweest of het ons zou lukken, zegt de zanger. We" hadden misschien wel 30.000 kaarten kunnen verkopen.
Het beste van Jannes Jannes Muziekweb.
Net als die andere grote zanger van het levenslied, Frans Bauer, groeit Jannes Wolters op in een woonwagenkamp. Jannes vader, die een platenzaak in Emmen runt, stelt voor om een single op te nemen als hij zijn zoon hoort zingen op het feest van Jannes schoonmoeder.
Jannes Uitvoerende kunsten Facebook 272 foto's.'
Op de dag van mijn concert in GelreDome zijn er ook opnames achter de schermen gemaakt. Hierbij de link naar Jannes" LIVE in GelreDome Behind the scenes" Ik wens jullie weer veel kijkplezier. Jannes LIVE in GelreDome Behind the scenes.
Jannes na megaconcert: Ik heb eigenlijk niets meer te wensen RTV Drenthe.
Jannes in Gelredome. ARNHEM Zoveel" duizenden mensen die meezingen, dat was echt fantastisch" Zanger Jannes uit Noordscheschut kan zijn geluk niet op. Hij vierde gisteravond met ruim 20.000 fans zijn 15-jarig jubileum als zanger in een uitverkocht GelreDome. D'r' komt zoveel adrenaline vrij als je daar staat, vertelt de zanger.
Jannes Laat Me YouTube.
Vandaag brengt Jannes de eerste track uit van zijn nieuwe album die precies over 1 week uitkomt. De nieuwe single Laat Me is een vrolijk uptempo nummer en is geschreven door zijn vaste schrijf en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. Met dit nieuwe lied luidt Jannes zijn jubileumjaar in. De zanger zit dit jaar 15 jaar in het artiestenvak.
Jannes Wikipedia.
Op 15 juni 2012 kwam het album Op Volle kracht uit en trad Jannes op in een uitverkocht Ahoy Rotterdam met in totaal 15.000 mensen. Ook werd hij nog genomineerd in categorie Beste Zanger en Beste Album bij de Buma NL Awards.

Contacteer ons

zanger jannes
zanger inhuren
de beste zanger van nederland
dikke nederlandse zanger
rotterdamse zanger
utrechtse zanger
nederlands zanger
limburgse zanger
nederlandse jazz zanger
zanger voor feestje
zanger nederlandstalig
goedkope zanger inhuren