Resultaten voor dj zanger

dj zanger

DRIVE-IN-SHOW 8000, p/u drive-in-show voor feesten bruiloft.
High-end geluidssysteem tot 150 personen meerprijs 7500., 5 uur non-stop muziek meerprijs vanaf 2500, per 30 minuten. Live optreden v/d dj als zanger meerprijs vanaf 7500., sax in combinatie met de dj! meerprijs vanaf 20000., KVL Drive-inshow's' zijn al jaren bezig met het vermaken en entertainen van mensen op div.
Roel Thomas Allround zanger gitarist DJ Troubadour Feest zanger.
Presentator, zanger, gitarist, entertainer, DJ, sfeermaker, voor oud en jong. Deze zanger heeft zijn ervaring verkregen door avond aan avond op het podium te staan. Voor groot en klein publieken, met jong en oud maakt hij een feestje. Een feest-zanger pur sang.
DJ en Zanger huren? Lereaux boekt u voor zang, percussie en is deejay.
Wat kunt u concreet verwachten wanneer u een programma met LeReaux boekt? Een 5 uur durend programma, Een unieke dj booth met lichtbakken in dezelfde stijl, 4x movinghead bewegend licht en een geluidsset tot 250 man. LeReaux is dj, percussionist, gastheer, presentator en zanger in één.
Entertainer Will Vosters Feest DJ en zanger.
DJ en zanger voor uw feest. Pianist zanger voor receptie. Feest live muziek. Bruiloft DJ feest DJ. Ook voor uw.: Zanger voor uw feest. DJ en zanger voor bruiloft. Pianist zanger entertainer. Feest DJ en zanger. Feest DJ bruiloft DJ.
Zanger en DJ in 1 voor uw bruiloft, feest of evenement Singer in Suit.
DJ voor bruiloft inhuren. Leuke zanger voor feestje. Zanger huren voor verjaardag. Zanger en DJ in 1. Nieuws / Facebook. Home Over SiS: Chris van Grinsven Zanger en DJ in 1. Zanger en DJ in 1. Inderdaad, zanger en dj.
Shorty and the Blond Dj zanger en zangeres voor uw feest!
Een zanger en/of zangeres en DJ die samen elk feest tot een écht feest maken. Kwaliteit, dansgarantie, swingen met die heupen en handen in de lucht! Naast dat ze een onwijs leuk repertoire aan nummers hebben en goede klank, zijn ze ook flexibel.
Marcel de Rooij Zanger Entertainer Allround DJ.
Marcel is naast zanger ook Allround dj., Allround dj/zanger Marcel de Rooij maakt van uw huwelijksfeest, verjaardag of bedrijfsfeest een overgetelijke en sfeervolle avond met een zeer goed afgestemd muziek programma op de aanwezige gastenVan, Tropical Party tot Hollandse meezingers en van Deep House tot Lounge.
DJ Zanger huren voor uw bedrijfsfeest bruiloft of verjaardag www.Evenses.com YouTube.
Chris van Grinsven Pop Zanger boeken Zanger en DJ Zanger voor feestje DJ Bruiloft Duration: 256. Chris van Grinsven 1775, views. lowbudgetdj.nl zanger Danny film 2 Duration: 609. DJ NoordHolland 527 views. John Less Zanger Entertainer Duration: 1124. Relesss 1238, views.
Zanger boeken en All-round DJ, voor het leukste feestje ooit!
Patrick wordt tegenwoordig als Zanger en DJ vaak geboekt op Bruiloften en partijen, Bedrijfsfeesten, Jubileas, Diner shows, Carnaval, Apres ski feestjes, Grotere podias, In de kroeg, of kleinere privé feestjes, kort gezegd op elke gewenste locatie en voor elk publiek.
DJ en zanger voor uw bruiloft, feest of event Singer in Suit.
U kunt Singer in Suit enkel als zanger, maar ook als zanger en dj boeken. Er zijn hierbij allerlei tijdsduren mogelijk. Zo doet Singer in Suit bijvoorbeeld optredens van 1 of 2 keer 30 minuten, maar ook van 4 of 5 uur.

Contacteer ons

zanger jannes
zanger inhuren
de beste zanger van nederland
dikke nederlandse zanger
rotterdamse zanger
utrechtse zanger
nederlands zanger
limburgse zanger
nederlandse jazz zanger
zanger voor feestje
zanger nederlandstalig
goedkope zanger inhuren