Resultaten voor dj zanger

dj zanger

Zanger Klaus: Klaus en DJ.
Klaus nu ook samen te boeken met DJ. Vanaf heden bestaat er ook een mogelijkheid om Klaus te boeken met een DJ. Dit om de sfeer nog meer te verhogen en om nog beter en sneller de wensen van het publiek te vervullen. Het is voor mij als zanger onmogelijk om alle liedjes in mijn repertoire te hebben en zeker de nieuwste songs vallen niet mee!
DJ en zanger voor uw bruiloft, feest of event Singer in Suit.
U kunt Singer in Suit enkel als zanger, maar ook als zanger en dj boeken. Er zijn hierbij allerlei tijdsduren mogelijk. Zo doet Singer in Suit bijvoorbeeld optredens van 1 of 2 keer 30 minuten, maar ook van 4 of 5 uur.
Robert Pouwels ZANGER / ENTERTAINER / DJ.
ZANGER / ENTERTAINER / DJ. Robert Pouwels is één van de meest geboekte acts in Nederland en ver daar buiten. Top-entertainment voor elk feest en evenement! In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig evenement voorzien van de juiste feestklanken en grappen en grollen.
Party DJ/Zanger John PM Entertainment Startpagina Facebook.
Ook Insula Dei Verzorgingstehuis kiest voor hun bedrijfsfeest op 12 mei bij de Westerbouwing voor Party DJ Zanger John. 7 redenen om voor Party DJ Zanger John te kiezen voor bruiloft of ander feest: NON STOP MUZIEK, dus geen pauzes!
Zanger en DJ Dennis Maarssen boek je bij Boekeenzanger.nl.
Zanger bekende hits. Dennis Maarssen, 39 jarige zanger wonende in Aalsmeer. Hij kan zingen en draaien. En dan bedoelen we niet om de brei heen draaien maar natuurlijk als allround DJ. Als zanger zingt Dennis alle bekende hits met een hoog meezing gehalte.
DJ en zanger boeken? Bekijk het aanbod van Evenses.
DJ met zang is erg leuk om te boeken op uw bruiloft of als openingsact, zo heeft u én een DJ én een zangeres die live komen performen op uw feest. DJ en zanger huren voor uw bedrijfsfeest, event of festival.
EEN ZANGER, ZANGERES OF MC BOEK JE BIJ MUSICALIVE.
Musicalive werkt ook met het concept van de Movable Dj, een kleine Dj opstelling, waarbij de Dj tegelijkertijd zanger of zangeres kan zijn. De zangeres lift mee op de beats van de gekozen muziek en slingert net dat beetje extra energie de zaal in.
Zanger Mister Jukebox. Voor alle feesten en partijen de beste keuze!
Ruud de Muzikant, Zanger en Diskjockey.
dj ruud/zanger ruuddemuzikant. Ik verzorg met veel plezier leuke optreden op bruiloften, kermissen, carnaval, schutterij of andere feestgelegenheden. Mijn muziek is bedoeld voor jong en oud en voor zowel kleine als grotere groepen mensen. De liedjes zijn voornamelijk in het Limburgs, maar ook Duitstalig en covers. Er is voor iedereen wat wils, waarbij een flinke portie gezelligheid voorop staat. Daarnaast kunt u bij mij terecht als u een discjockey zoekt voor het draaien van leuke muziek op uw feestje. WELKOM OP DE SITE VAN RUUD DE MUZIKANT, ZANGER EN DISKJOCKEY.
Vincent Vilouca DJ, producer, live act, zanger.
Deze zanger, songwriter, producer en DJ, heeft zijn roots in de akoestische sfeer. Opgegroeid in de jaren 70, met zijn vaders platenkast en een muzikale familie, bevond Vincent Vilouca zich in de ideale omstandigheid, om uit te groeien tot een volwassen artiest.

Contacteer ons

zanger jannes
zanger inhuren
de beste zanger van nederland
dikke nederlandse zanger
rotterdamse zanger
utrechtse zanger
nederlands zanger
limburgse zanger
nederlandse jazz zanger
zanger voor feestje
zanger nederlandstalig
goedkope zanger inhuren