Zoeken naar zanger en dj in 1

zanger en dj in 1

Roel Thomas Allround zanger gitarist DJ Troubadour Feest zanger.
Presentator, zanger, gitarist, entertainer, DJ, sfeermaker, voor oud en jong. Deze zanger heeft zijn ervaring verkregen door avond aan avond op het podium te staan. Voor groot en klein publieken, met jong en oud maakt hij een feestje. Een feest-zanger pur sang. gezelligheid en entertainment staan dan hoog in het vaandel.
SoulSuits Zanger en DJ in 1 Boeken? Direct op ShowBird.com!
SoulSuits Zanger en DJ in 1 boeken of inhuren doe je hier op Showbird. Gun jezelf een optreden van deze act op jouw bedrijfsevent, feest of andere gelegenheid. De artiest komt uit Dordrecht Reiskosten worden berekend obv jouw event locatie.
Marcel de Rooij Zanger Entertainer Allround DJ.
Daar was hij actief als zanger en entertainer bij Hollandse bars en dancings waaronder de Malle Molen en de Heinekenhoek in Salou en Cafe de Tropen en Mambo Beach op Curacao. Naast een goede entertainer blijkt Marcel ook over een zeer groot stembereik te beschikken. In April 2000 was hij 1 van de deelnemers aan Hennie Huisman Soundmixshow op RTL 4.
Zangerdj.nl DJ zanger en zangeres voor bruiloft of feest!
DJ Alex Dennis of Maurice. Contact en Boekingen. Voor elk feest. Een DJ, zanger en een zangeres die uw feest tot een écht feest maken! Evenementen Privé feesten. Kies de artiest die u graag op uw feest wilt laten optreden!
DJ In Suit boeken Bekendeartiestboeken.nl.
Geluid: inclusief tot 200 personen. Bezetting: 1 persoon. Genre: Allround / Bespreekbaar. 65000, euro Boek nu! Deze prijs is excl. 6% BTW en excl. 7% BUMA-kosten indien van toepassing. Prijswijzigingen altijd voorbehouden! Wilt u DJ In Suit inhuren voor een optreden? Bij ons kunt u gemakkelijk, snel en tegen de scherpste prijs DJ In Suit huren. Wilt u liever met iemand persoonlijk spreken? Bel dan nu: 0486-830194. Zanger dj, dj zanger of zingende dj: hoe u de combinatie ook noemen wilt, DJ in Suit is de uitkomst.
DJ's' / VJ's: Combi: DJ Zanger of Zangeres Allerlei Artiesten.
10.000 of meer. Het is net dat beetje LIVE in combinatie met een DJ, wat de avond iets meer bijzonder maakt. Met een gouden keel en de juiste beat is een optreden van een DJ in combinatie met een zanger of zangeres altijd geslaagd.
DRIVE-IN-SHOW 8000, p/u drive-in-show voor feesten bruiloft.
Live optreden v/d dj als zanger meerprijs vanaf 7500., sax in combinatie met de dj! meerprijs vanaf 20000., KVL Drive-inshow's' zijn al jaren bezig met het vermaken en entertainen van mensen op div. evenementen, feesten en partijen. KVL is al jaren professioneel bezig niet alleen als dj" maar ook als zanger/ entertainer en weet daarom als geen ander het publiek perfect aan te voelen en de juiste nummers op het juiste moment te kiezen.
Zanger boeken en All-round DJ, voor het leukste feestje ooit!
Wij respecteren uw privacy. Daarom handelen wij in alles volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Voor meer informatie kunt u onze privacydisclaimer raadplegen of contact met ons opnemen. Beoordelingen van anderen. Zanger boeken Overall rating: 4.9 based on 69 reviews. Ons trouwfeest was mega gezellig! 14 april 2018. 5 5 1. Hoi Patrick, Wat hebben we een geweldig trouwfeest gehad. De gasten en wij hebben het er nog over. We hebben heerlijk gedanst en genoten van je prachtige stem. Je bent echt een super zanger en DJ.
Zanger en DJ Swinging.nl.
De zanger zal diverse hits ten gehore brengen, in meerdere stijlen. De wensen worden vooraf natuurlijk altijd met jullie besproken zodat het perfect past bij de gasten en de sfeer van de avond. Nieuwsgierig naar de combinatie zanger met DJ?
Zanger en DJ in 1 voor uw bruiloft, feest of evenement Singer in Suit.
Een invulling als zanger en dj in 1 wordt vaak geboekt als avondvullend programma van 4 à 5 uur. In dit tijdsbestek treedt Singer in Suit meestal 3 tot 4 keer live op, in sets van 20 tot 25 minuten.

Contacteer ons

belgische zanger
zanger bas
leuke zanger voor feestje
zanger boeken
drentse zanger
spaanse zanger
zanger huren
zanger bruiloft
nederlandstalige zanger
zanger en dj in 1