Op zoek naar zanger en dj in 1?

zanger en dj in 1

Marcel de Rooij Zanger Entertainer Allround DJ.
Monday, February 06, 2017. Zanger Marcel de Rooij is te boeken voor iedere gelegenheid, van Dance Classics party tot Amsterdamse avond van bruiloft tot verjaardagsfeest voor Cafe, bar of discotheek, het kan allemaal. Marcel is te boeken voor een optreden van een half uur tot een avondvullend programma eventueel gecombineerd met een dj en drive in show.
SoulSuits Zanger en DJ in 1 Boeken? Direct op ShowBird.com!
SoulSuits Zanger en DJ in 1. Op zoek naar een unieke act? Vocal DJ Vincent Vilouca combineert zijn DJ skills met live zang. Easy listening en feel good music! Bekend bij het grote publiek van onder andere The Voice of Holland 5.
Zanger en DJ Swinging.nl.
Van Hazes tot Michael Bublé; alles is mogelijk. De zanger zal diverse hits ten gehore brengen, in meerdere stijlen. De wensen worden vooraf natuurlijk altijd met jullie besproken zodat het perfect past bij de gasten en de sfeer van de avond. Nieuwsgierig naar de combinatie zanger met DJ?
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
DJ's' / VJ's: Combi: DJ Zanger of Zangeres Allerlei Artiesten.
10.000 of meer. Het is net dat beetje LIVE in combinatie met een DJ, wat de avond iets meer bijzonder maakt. Met een gouden keel en de juiste beat is een optreden van een DJ in combinatie met een zanger of zangeres altijd geslaagd.
DJ In Suit boeken Bekendeartiestboeken.nl.
Bezetting: 1 persoon. Genre: Allround / Bespreekbaar. 65000, euro Boek nu! Deze prijs is excl. 6% BTW en excl. 7% BUMA-kosten indien van toepassing. Prijswijzigingen altijd voorbehouden! Wilt u DJ In Suit inhuren voor een optreden? Bij ons kunt u gemakkelijk, snel en tegen de scherpste prijs DJ In Suit huren. Wilt u liever met iemand persoonlijk spreken? Bel dan nu: 0486-830194. Zanger dj, dj zanger of zingende dj: hoe u de combinatie ook noemen wilt, DJ in Suit is de uitkomst.
Zanger boeken en All-round DJ, voor het leukste feestje ooit! Mijn titel.
Patrick wordt tegenwoordig als Zanger en DJ vaak geboekt op Bruiloften en partijen, Bedrijfsfeesten, Jubileas, Diner shows, Carnaval, Apres ski feestjes, Grotere podias, In de kroeg, of kleinere privé feestjes, kort gezegd op elke gewenste locatie en voor elk publiek. De leukste Nederlandstalige zanger en of DJ inhuren. Weten wat anderen van zanger Patrick Willemse vinden? Lees alle reviews hier. Meer over Patrick. Hoe het allemaal begon met Zanger Patrick Willemse, Lees meer. Bekijk hier alle filmpjes. Zanger boeken voor elk feest, bruiloft, jubileum, kroeg, familiedag, straatfeest of een compleet verzorgde feestmiddag voor ouderen of verstandelijk gehandicapten. Contact voor prijs en beschikbaarheid. Ja, ik geef hierbij toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan zodat ik informatie kan ontvangen die betrekking heeft op Zanger Patrick Willemse. Wij respecteren uw privacy. Daarom handelen wij in alles volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Voor meer informatie kunt u onze privacydisclaimer raadplegen of contact met ons opnemen. Beoordelingen van anderen. Zanger boeken Overall rating: 4.9 based on 72 reviews. Super mooi feest! 23 juni 2018. 5 5 1.
Zangerdj.nl DJ zanger en zangeres voor bruiloft of feest!
Voor elk feest. Een DJ, zanger en een zangeres die uw feest tot een écht feest maken! Evenementen Privé feesten. Kies de artiest die u graag op uw feest wilt laten optreden! Het team van ZangerDJ.nl. Shorty and the DJ. Zanger Michael Nobbe.
Zanger en DJ in 1 voor uw bruiloft, feest of evenement Singer in Suit.
Zanger huren voor verjaardag. Zanger en DJ in 1. Nieuws / Facebook. Home Over SiS: Chris van Grinsven Zanger en DJ in 1. Zanger en DJ in 1. Inderdaad, zanger en dj. Dat ziet u niet vaak, dat hoort u niet vaak.

Contacteer ons

belgische zanger
zanger bas
leuke zanger voor feestje
zanger boeken
drentse zanger
spaanse zanger
zanger huren
zanger bruiloft
nederlandstalige zanger
zanger en dj in 1