Resultaten voor drentse zanger

drentse zanger

DWDD De Drentse zanger Daniël Lohues is terug met zijn. Facebook.
De Drentse zanger Daniël Lohues is terug met zijn nieuwe album Vlier. Hij zong bij ons in de uitzending het nummer Mar ik heur hier. Daniël Lohues Mar ik heur hier. De Drentse zanger Daniël Lohues is terug met zijn nieuwe album Vlier.
Het verhaal van de Drentse Daniël Lohues EenVandaag.
Met het album Aosem afgeleid van het Amerikaanse awesome betekent in het Drents op adem komen, levert de Drentse zanger alweer zijn 9e soloplaat af sinds hij in 2004 met de band Skik stopte. De zanger staat bekend om zijn autobiografische liedjes en vertelt ons wat we over hem te weten komen als we naar zijn nieuwe album luisteren.
Nieuws gerelateerd aan zanger RTV Drenthe.
Zanger Pascal Schipper uit Hoogeveen heeft weer een nieuwe single uitgebracht. 02 juli 2017, 0951: uur. Zanger Bouke treedt op bij Elvis-herdenking in Memphis. Zanger Bouke Scholten uit Emmen treedt volgende maand op in het Amerikaanse Memphis tijdens een speciale Elvis-herdenkingsweek.
Drentse zanger komt met protestsong tegen aardbevingen RTV Noord.
Drentse zanger komt met protestsong tegen aardbevingen. Foto: RTV Drenthe. Muzikant Harry Loco uit Vries heeft een protestsong uitgebracht tegen de aardbevingen in het Noorden. Het nummer heet Knockin on politicians door, geïnspireerd door Knockin on heavens door van Bob Dylan.
De Drentse zanger Rick Folkers weet nu wat hij moet, want de zanger heeft hart voor het Nederlandse lied Uurtjewaterloo.
Waterloos on tour. De Drentse zanger Rick Folkers weet nu wat hij moet, want de zanger heeft hart voor het Nederlandse lied. De Drentse zanger Rick Folkers weet nu wat hij moet, want de zanger heeft hart voor het Nederlandse lied.
Drents troubadour NRC.
Een Amerikaanse hotelgast vroeg wat de zanger zoal deed. Nummers schrijven en rondrijden, antwoordde Lohues. Hij had net een jaar of tien getoerd en deed nu een jaartje niets. Eigenlijk kom ik even op adem. Awesome, klonk het daarop. Toen dacht ik: Oké, die is klaar, zegt Daniël Lohues. Van awesome ben je zo weer bij asem en het Drentse aosem.
Daniël Lohues Nieuw album VLIER vanaf 2 maart verkrijgbaar.
Het nieuwe album is een verzameling liedjes geworden waar onderwerpen als reizen en thuiskomen, verloren liefdes, Nedersaksisch Nederland, religie, vriendschap en familie voorbijkomen. In de taal van zijn geboortegrond worden relativering, verlangen en hoop bezongen in puntige en doortimmerde songs.
Daniël Lohues Wikipedia.
Prijzen en nominaties bewerken. Zilveren Harp, samen met de bandleden van Skik. Op fietse wordt verkozen tot beste Drentse liedje ooit. Nominatie voor een Edison in de categorie Zanger Nationaal. Okapi Liedprijs 2006 voor het lied Annelie van het album Allennig.

Contacteer ons

belgische zanger
zanger bas
leuke zanger voor feestje
zanger boeken
drentse zanger
spaanse zanger
zanger huren
zanger bruiloft
nederlandstalige zanger
zanger en dj in 1