Op zoek naar dj en zanger?

dj en zanger

Robert Pouwels ZANGER / ENTERTAINER / DJ.
ZANGER / ENTERTAINER / DJ. Robert Pouwels is één van de meest geboekte acts in Nederland en ver daar buiten. Top-entertainment voor elk feest en evenement! In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig evenement voorzien van de juiste feestklanken en grappen en grollen.
Zanger en DJ Dennis Maarssen boek je bij Boekeenzanger.nl.
Zanger bekende hits. Dennis Maarssen, 39 jarige zanger wonende in Aalsmeer. Hij kan zingen en draaien. En dan bedoelen we niet om de brei heen draaien maar natuurlijk als allround DJ. Als zanger zingt Dennis alle bekende hits met een hoog meezing gehalte.
Zanger en DJ Patrick Willemse in Huizen ThePerfectWedding.nl.
Neem een kijkje bij Zanger en DJ Patrick Willemse. Promo Zanger Patrick Willemse. Promo Zanger Patrick Willemse. Bruiloft zanger en DJ Patrick WIllemse. Bruiloft zanger en DJ Patrick WIllemse. Patrick Willemse Zeg" Mij Niet." Patrick Willemse Zeg" Mij Niet." Jij zit in mijn hart.
Zangerdj.nl DJ zanger en zangeres voor bruiloft/feest.
Zoekt u nog een gezellige en professionele act voor uw bedrijfsfeest? Wilt u uw jubileum vieren? Dan bent u bij het team van ZangerDJ.nl in goede handen. Het brede repertoire van de zanger en de overvolle muziekkoffer van de DJ.
Bedrijfsfeesten Live Muziek, DJ of Themafeest Zanger Stephan Barneveld.
Zanger, gitarist entertainer. Spring naar inhoud. Pakket 1 Zanger/Gitarist Solo optreden 650., Pakket 2 Live Muziek DJ 750. Pakket 3 Live Muziek DJ 895., Pakket 4 Themafeesten 995., Flower Power Party. Goed Fout Feest. Heel Holland Feest. On The Beach. Rock Around the Clock. Meest gestelde vragen. Zoeken naar: Zoeken. Bedrijfsfeesten Zanger/Gitarist, DJ of Themafeest. Bedrijfsfeest met Live Muziek. Bij een bedrijfsfeest hoort gezellige muziek voor jong en oud; met mijn live muziek en een dj of een themafeest bied ik mogelijkheden voor alle soorten bedrijfsfeesten.
DJ Dré Zanger Dennis Welkom bij Circlebookings.
Sinds begin 2016 werken DJ Dre en Zanger Dennis Maarssen samen wat een unieke combinatie geeft tussen zang, verschillende muziekstijlen en voor veel afwisseling zorgt bij het grote publiek. DJ André is eventueel met of zonder zanger te boeken. Om uw avond helemaal compleet te maken, raden wij het duo DJ Dré Zanger Dennis aan.
Ray Miller zanger Wikipedia.
zanger en dj. Ray Miller, artiestennaam van Rainer Müller Berlijn, 10 februari 1941 is een Duits zanger van schlagermuziek en dj. Vanaf 1964 was hij dj in een discotheek in Berlijn en in de loop van de jaren draaide hij in heel Duitsland.
Ruud de Muzikant, Zanger en Diskjockey.
dj ruud/zanger ruuddemuzikant. Ik verzorg met veel plezier leuke optreden op bruiloften, kermissen, carnaval, schutterij of andere feestgelegenheden. Mijn muziek is bedoeld voor jong en oud en voor zowel kleine als grotere groepen mensen. De liedjes zijn voornamelijk in het Limburgs, maar ook Duitstalig en covers. Er is voor iedereen wat wils, waarbij een flinke portie gezelligheid voorop staat. Daarnaast kunt u bij mij terecht als u een discjockey zoekt voor het draaien van leuke muziek op uw feestje. WELKOM OP DE SITE VAN RUUD DE MUZIKANT, ZANGER EN DISKJOCKEY.
DJ's' / VJ's: Combi: DJ Zanger of Zangeres Allerlei Artiesten.
Geef Uw Beoordeling Combi: DJ Zanger of Zangeres. Jouw e-mail adres. Geef uw Beoordeling.: Recensies over Combi: DJ Zanger of Zangeres. Music Entertainment heeft ons een fantastisch feest bezorgd. Mede dankzij hun DJ en zangeres was het een zeer geslaagd feest.
Zanger JoJo de zingende DJ maakt van UW feest een Knalfeest! Muzikanten, Artiesten en Dj's' Marktplaats.nl.
Zanger JoJo de zingende DJ maakt van UW feest een Knalfeest! 40401 x gezien 53 x bewaard sinds 29 okt. Hallo, ik ben JoJo de zingende DJ en ik ben werkzaam in heel Nederland voor 375, voor de hele avond excl.

Contacteer ons

belgische zanger
zanger bas
leuke zanger voor feestje
zanger boeken
drentse zanger
spaanse zanger
zanger huren
zanger bruiloft
nederlandstalige zanger
zanger en dj in 1