Op zoek naar dj en zanger?

dj en zanger

Singer in Suit zanger en dj in Schijndel Bruiloft muziek Trouwen.nl.
Altijd geschikt entertainment voor uw bruiloft en/of huwelijk. Singer in Suit is niet zomaar een dj die met plaatjes meezingt, maar een volwaardige allround zanger en bruiloft dj. Al jarenlang volledig professioneel. Singer in Suit verzorgt muziek als zanger en bruiloft dj voor allerlei trouwfeesten en huwelijken.
Combinatie LIVE zanger en DJ, de ideale combinatie.
met 2x 30 minuten een LIVE zanger zorg je voor sfeerverhogend entertainment. Onze zangers zijn all-round en kunnen in meerdere genres zingen, van feest tot top 40 en Nederlandstalig. De zanger zingt 2x 30 minuten en is zelf in te delen over de avond, de overige tijd zal onze DJ de avond invullen.
DRIVE IN SHOW MET ZANGER DJ NICK JEFFERSON INHUREN BOEKEN OF BOEKINGEN VOOR UW FEEST.
Dan is deze combinatie absoluut de beste oplossing. U krijgt namelijk de gezellige Drive in Show in combinatie met de zanger Nick, welke maar liefst 3 maal 30 minuten zal optreden. Met deze combinatie hebben wij reeds vele jaren zeer succesvol gewerkt. Het is nét even wat anders dan alleen een drive in show door het live aspect. Deze combinatie kan op vrijwel ieder feest worden ingezet. U heeft dan een 5 uur durend programma met muziek welke geheel is aangepast aan uw wensen. Nick zingt gezellige nummers uit alle perioden in het Engels en Nederlands.De overige uren worden door de DJ gevuld met de vele nummers uit alle perioden en stijlen.
Robert Pouwels ZANGER / ENTERTAINER / DJ.
ZANGER / ENTERTAINER / DJ. Robert Pouwels is één van de meest geboekte acts in Nederland en ver daar buiten. Top-entertainment voor elk feest en evenement! In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig evenement voorzien van de juiste feestklanken en grappen en grollen.
Zanger DJ VVC.
DJ Ronald zorgt voor de muziek en zal ook tussen door een aantal nummers te horen brengen. En natuurlijk helpt hij jullie wanneer de Zing met Andre Hazes ronde begint. Henk Schuchard 16-11-2013. Leuke zanger weet de sfeer er goed in te brengen. Alle arrangementen met Zanger DJ.:
Jody Bernal DJ.
Bass-D, D-Attack, D-Jay, Da Mouth of Madness, Daisy's' DJ Team, Darkraver, Dave Roelvink, Deetox, Dirrty Berry, Don Vie, Dutch Movement, Eva Adamidis, Freddy Moreira, HIdden Desire, Hippe Types B, Jack Lewis, Jack Jameson, Jimmy James, Jody Bernal, Johnny 500, en nog 21 andere artiesten Jonna Fraser, Justino, Kraantje Pappie, Kuzak, Mr.
Zanger Party DJ Fred presenteert nieuwe single in Hoogvliet RADIONL Nederlandstalige Radio.
Zanger Party DJ Fred presenteert nieuwe single in Hoogvliet. Zanger Party DJ Fred is jaren terug begonnen met draaien als DJ op feesten en partijen. Door toeval is Fred in 2014 beland in een kleine studio in Vlaardingen om daar met toestemming van Franky Falcon een demo cd op te nemen met het lied Niemand" zal mijn tranen zien" tevens met een videoclip.
Dj Drive-In HAPPY MUSIC.
Hij is door zijn jaren lange ervaring en enorme muziek kennis uniek in zijn soort als commerciële DJ. Het inzicht en gevoel dat hij in zijn muziek heeft, hebben weinig andere DJs in zich. Hij draait zeer breed en gevarieerd. Van Apres ski, 70s, 80s90s, en van 2000 tot de hits van vandaag. Prijzen zijn incl. een professionele licht en geluidsinstallatie voldoende voor 200 personen. Op zoek naar een band/zanger/zangeres? We helpen u graag. Een kleine greep.: Zanger William Finta.
Zanger boeken en All-round DJ, voor het leukste feestje ooit! Mijn titel.
Patrick maakt er als zanger en DJ altijd een mooi feest van. Welkom op de website van Zanger Patrick Willemse De leukste zanger voor elk feest All-Round Zanger en DJ Professioneel, afspraak is afspraak! Bel voor boekingen: 0355230820. Elke dag tussen 1000: en 2200: bereikbaar.
Zanger JoJo de zingende DJ maakt van UW feest een Knalfeest! Muzikanten, Artiesten en Dj's' Marktplaats.nl.
Muzikanten, Artiesten en Dj's.' Zanger JoJo de zingende DJ maakt van UW feest een Knalfeest! 39763 x gezien 47 x bewaard sinds 29 okt. Hallo, ik ben JoJo de zingende DJ en ik ben werkzaam in heel Nederland voor slechts 395, voor de hele avond excl.

Contacteer ons

belgische zanger
zanger bas
leuke zanger voor feestje
zanger boeken
drentse zanger
spaanse zanger
zanger huren
zanger bruiloft
nederlandstalige zanger
zanger en dj in 1